Başkan Tosyalı’dan ‘Üççeyrek Asır Kutlaması!’

0
20

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 23 Temmuz 1947’de kurulan Gazetemizin 75’inci Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle gazetemize tebrik ziyaretinde bulundu. Üç çeyrek asrı geride bırakan gazetemize nice başarılı yayın yılları dileyen Başkan Tosyalı, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli nezdinde tüm emeği geçenleri tebrik etti. Basın Bürosu Müdürü Ömer Soylu ile birlikte gelen Tosyalı’yı İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli, Yazı İşleri Müdürü İlyas Edip Terbiyeli ve Sayfa Editörü Helga Terbiyeli ağırladı.

Samimi bir sohbet ortamında geçen ziyarette gazetemizin 75. kuruluş yıldönümünü kutlayan Başkan Tosyalı, daha nice başarılı yıllar temenni etti.

Kent genelinde yapılan hizmetler hakkında da görüş alış verişinde bulunulurken, sorunların çözümü noktasında da birlikteliğin önemine vurgu yapıldı.

Gerçekleştirilen ziyaretten ötürü teşekkürlerini ileten Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli de, Başkan Tosyalı’ya çalışmalarında başarılar dilerken, kente hizmet noktasında her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here