Kaymakam Yönden Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

0
970

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, ilçemizdeki anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki devlet okullarımızı ziyaret ederek, genel durumlarını yerinde incelemeye devam ediyor.

Kaymakam Yönden bu doğrultuda; Kılıç Ali Paşa Ortaokulu ile Fevzi Çakmak İlkokulu ve Ortaokuluna ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretlere, İlçe Milli Eğitim Müdür V. Ahmet Güven ve Türk Kızılayı İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri ile Kızılay ekibi de iştirak etti.

Kaymakam Yönden, okullarımızın fiziki yapısı, güvenliği, temizliği ve hijyenik koşulları başta olmak üzere, ısınma ve soğutma sistemi, araç ve gereçlerinin yeterliliği, öğrenci servislerinin işleyişi, sosyal ve kültürel etkinlikler, öğretmen, öğrenci ve veliler arası iletişim vb. konularda yerinde inceleme yapmasının ardından, okulun idarecileri ve öğretmenleriyle bir araya gelerek, çözüm odaklı istişare de bulundu.

Ziyaret esnasında, Türk Kızılayı İskenderun Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere hazırlanan çeşitli ayni yardım paketleri de okul idarecilerine teslim edildi. (Haber: Meral SADREDİN)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here