Kaymakam Yönden Muhtarlarla Bir Araya Geldi

0
77

İçişleri Bakanlığının talimatları gereğince ülkemiz genelinde uygulanmakta olan “Muhtarlarla Buluşma Toplantısı” ve “Güvenlik Koordinasyon Toplantısı” kapsamında ilçemizde düzenli olarak yapılan buluşmalarda sorun ve ihtiyaçlar masaya yatırılıyor.

Bu doğrultuda İŞKUR İskenderun Hizmet Merkezi Müdürlüğü ev sahipliğinde, ilgili/yetkili kurum amirleri ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen İlçemiz Kaymakamı İskender Yönden, mahallelerimizin genel durumu (asayiş, güvenlik, eğitim, sağlık, altyapı ve ulaşım v.b.) hakkında istişare de bulundu.

Kaymakam İskender Yönden başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Taygun Cantürk, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Müftü Vekili Mehmet Altunal, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Nüfus Müdürü Pınar Açıkgöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Volkan Yeter, İŞKUR Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Yüksel, Sosyal Güvenlik Merkezi Müdür Vekili Mehmet Gökçek ve ilgili/yetkili kurum amirleri ile mahalle muhtarları katıldı. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here