Kaymakam Yönden Didim’den Gelen Misafirlerini Ağırladı

0
96

2014-2018 yılları arasında yaklaşık 3,5 yıl Didim Kaymakamlığı görevini ifa eden İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, nezaketi, yapıcı yaklaşımı ve insan odaklı hizmet düsturu ile hafızalardan silinmiyor olsa gerek ki görev yaptığı yerlerde efsane bir isim ve halkın gönlünde taht kuran bir idareci olarak her daim anılıyor.

İlçemizde göreve başladığı yaklaşık 5 aylık bir süre içerisinde İskenderun ve çevresinden gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyaretlerinin yanı sıra eski görev yaptığı yerlerden de (Osmaniye/Toprakkale, Batman/Kozluk, Hatay/Erzin, Aydın/Didim, Bursa/Kestel) ziyaretler gerçekleştirilerek, gönül bağları pekiştiriliyor.

Son olarak, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Kubaliç ve eşi tarafından ziyaret edilen Kaymakam Yönden, dostlarıyla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyor.

Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen ziyarette; Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Kubaliç ve eşi, Kaymakam Yönden’e yeni görev yerinin hayırlı olması yönünde iyi dilek ve temennilerini iletirken, bir yandan da Didim’deki anılarını yad ederek vefalı bir dostluk örneği sergiledi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here