Kaymakam Su; “Bu Birliktelik Çocuklarımıza Emanet Kalacak!”

0
51

Esnaf Odalarının Bu Ayki Toplantısı Fırıncılar Oda Başkanlığı Koordinesinde Yapıldı

İskenderun’da bulunan esnaf oda başkanları, geleneksel hale getirdikleri aylık toplantı için Fırıncılar Odası Başkanlığı bünyesinde Yörük Çadırında dün toplandı. İskenderun esnaflarının sorunlarının konuşulup tartışıldığı toplantıların her ay yapılacağının altı yeniden çizildi.

Toplantıya İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Emin Dönmezer, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer ve Esnaf Odalar Birliği üyeleri katıldı.

Geleneksel hale getirilen ve her ay yapılan Esnaf Odaları Birliği toplantısı bu kez Fırıncılar Odası Başkanlığında yapılırken, açılış konuşmasını yapan Başkan Ramazan Uzunkaya; “Oda başkanları arasındaki bu birliktelik, uzun yıllar sonra Birlik Başkanımız Uğur Fırat sayesinde oldu. Huzurunuzda kendisine teşekkür ediyorum. Hepiniz hoş geldiniz” dedi.

Toplantıda daha sonra söz alan Kaymakam Ali İhsan Su ise; “Bu güzel İskenderun sabahında sizlerle birlikte olmanın inanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu birliktelik ve beraberlik kaynaşmayı ve dayanışmayı beraberinde getiriyor. Bu toplantılar sayesinde sağlanan sevgi, saygı ve birliktelik inanın bütün dünyaya bedel! Güç böyle doğar. Bu birliktelik çocuklarımıza emanet kalacak ve bu bizim bir kültürümüz olacaktır” diye konuştu. Kaymakam Su, güzelliklerin paylaşılınca çoğalacağının altını da çizdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Dönmezer de, yaptığı konuşmada bir arada olmanın bir güzellik olduğunu belirtti ve bu beraberliğin sürdürülmesi gerektiğine işaret etti.

Emniyet Müdürü Başer’de, esnaf oda başkanlarına yönelik yaptığı konuşmada; “Sizlere yardımcı olmamızı istiyorsanız, sizinde bize yardımcı olmanız gerekir. Sizi rahatsız eden inanın bizi de rahatsız eder. Bize güvenin ve bizlere yardımcı olun ki, bizlerde sizleri rahatsız edecek sıkıntıları ortadan kaldıralım” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından hep birlikte kahvaltı yapan oda başkanları ve protokol üyeleri, sohbet esnasında esnafın karşılaştığı sorunları ve bu sorunların çözülebilmesi yönünde atılacak adımları görüştüler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here