Kaymakam Soytürk Muhtarlarla Bir Araya Geldi

0
205

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İçişleri Bakanlığı’nın talimatları doğrultusunda tertip edilen ‘Muhtarlarla Buluşma Toplantısı’ kapsamında ilçemizde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.

İskenderun Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya ayrıca, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro Amiri Komiser Yardımcısı Ramazan İnan, Hatay Büyükşehir Belediyesi 2. Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ömer Çolak, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Nüfus Müdür Vekili Yıldız Sarıgül de katılım gösterdi.

Muhtarların istek ve önerilerini dikkatle dinleyerek, çözüme kavuşturulması bakımından ilgili mevzuatın hükümlerini incelemek ve kurum yetkililerinin de görüşünü almak suretiyle istişare de bulunan Kaymakam Soytürk; “Vatandaşlarımızın sorun ve ihtiyaçlarının belirlenerek, çözüme kavuşturulması noktasında devletimizin gösterdiği özveri ve hassasiyet, ilçemizde de aynı kararlılık ve hassasiyetle uygulanmaktadır. Vatandaşlarımızın daha mutlu, huzurlu, müreffeh ve esenlik içerisinde yaşamasının teminini sağlamak amacıyla muhtarlarımızla istişarede bulunmak üzere bir araya geldik. Yapılacak toplantının kentimize ve İskenderun halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Kurum ve kuruluşlarla kente hizmet noktasında birlikte çalıştıklarını ifade eden Kaymakam Soytürk; “İlgili mevzuat hükümleri esas olmak üzere, kurum ve kuruluşlar ile de işbirliği ve koordinasyon sağlanmak suretiyle kentimizdeki kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli sunulması konusunda hep birlikte gayret sarf ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Güzide kentimiz İskenderun’un ve çok değerli İskenderun halkının geleceği için yürüttüğümüz çalışmaları bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da aynı kararlılıkla ve hassasiyetle devam ettireceğiz” diye konuştu.

Kaymakam Soytürk, konuşmasının sonunda katılımlarından ve çalışmalarından dolayı muhtarlara ve ilgili kurum yetkililerine teşekkür etti.

‘Muhtarlarla Buluşma Toplantıları’nın kentin idarecileri ve muhtarlarının buluşmasının sağlanması ve İskenderun’un sorun ve ihtiyaçları konusunda istişarelerde bulunulması yönünde oldukça verimli olduğunu kaydeden Mahalle Muhtarları da toplantıların düzenli yapılmasından ötürü memnuniyetlerini ifade ettiler. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here