Karneler Alındı, Tatil Başladı

0
76

karne heyecanı62014-2015 eğitim-öğretim yılı sona erdi. Kentimizde 54 bin 980 öğrenci karne heyecanı yaşadı. Mithatpaşa İlkokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit ve Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven katılarak, öğrencilere karnelerini dağıttı.

2014-2015 eğitim öğretim yılının başarılı bir şekilde tamamlandığını dile getiren Kaymakam Özyiğit, öğrenci ve öğretmenlerle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü tebrik etti.

karne heyecanı7

İlçe Milli Eğitim Müdürü Güven de karnelerin sadece öğrenciye ait olmadığının altını çizerek, bunların anne, baba, öğretmen, idareci ve öğrencilerin ortak karnesi olduğunu söyledi. Güven, İlçe genelinde 54 bin 980 öğrenci ve 3 bin 180 öğretmenin tatile girdiğini söyledi.

Okul Müdürü Kuyubaşıoğlu: “Bol Bol Kitap Okuyun”

Öğrencileri ile karne heyecanı yaşayan Mithatpaşa İlkokulu Okul Müdürü Berivan Kuyubaşıoğlu ise öğrencilerini tebrik edip Okul Aile Birliği yönetimine de teşekkür etti. Kuyubaşıoğlu, öğrencilerin yaz tatilini bol bol kitap okuyarak geçirmesini istedi. Konuşmaların ardından Kaymakam Özyiğit, Milli Eğitim Müdürü Güven ve Okul Müdürü Kuyubaşıoğlu ile okul öğretmenleri öğrencilerine karnelerini dağıttı.

karne heyecanı8

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here