Karayılan Belediyespor BAL İçin Çaba Sarf Ediyor!

0
398

bal ligi1Bölgesel Amatör Lig (BAL)’e çıkma mücadelesi veren Karayılan Belediyespor ile Belen Belediyespor dün karşı karşıya geldi. Zorlu geçen karşılaşma sonunda rakibini 3-1 yenen Karayılan Belediyespor, Erzin Belediyespor ile önümüzdeki günlerde karşı karşıya gelecek.

Hatay Amatör Küme Süper Ligde yer alan Karayılan Belediyespor, ligi 1. sırada tamamladı. Bölgesel Amatör Lige çıkmak için Reyhanlı Belediyespor ve Belen Belediyespor ile lig usulü üçlü play-off mücadelesi yapan Karayılan Belediyespor burada beklenilen başarıyı gösteremedi. 3’lü play-off’tan Bölgesel Amatör Lig’e Reyhanlı Belediyespor direk çıkarken, Belen Belediyespor ile ön eleme maçı oynayan Karayılan Belediyespor, zorlu karşılaşmadan 3-1 galip ayrılarak, Bölgesel Amatör Lig’e bir adım daha yaklaşmış oldu.

Önümüzdeki günlerde Bölgesel Amatör Lig’de uzun zamandır top koşturan Erzin Belediyespor ile olmak veya olmak mücadelesi verecek olan Karayılan Belediyespor, bu zorlu karşılaşmadan da galip gelip Bölgesel Amatör Ligine çıkmak istiyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here