Hatayspor’lu Taraftarlar da Play-Off’a Sıkı Hazırlanıyor

0
104

hatayspor taraftar5Hatayspor’un play-off’a çıkmasının sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Hatayspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu; “Bu başarıdan dolayı öncelikle Hikmet Çinçin başkanlığındaki Hatayspor yönetimini, teknik heyet ve tüm futbolcularımızı kutluyoruz. Şu anki hedefimize ulaşabilmek için önümüzde üç engel daha var. Gönül verdiğimiz takımımızın o engelleri aşıp PTT 1.Ligine çıkacağına inancımız tamdır” açıklamasında bulundu.

Takımı play-off’ta da yalnız bırakmayacaklarını söyleyen Taraftar Derneği yönetimi 1. Lig isteklerini yineleyerek hem desteğe devam edeceklerini hem de herkesin takıma destek vermesi gerektiğini vurguladıkları açıklamada ayrıca şu görüşlere yer verdiler;

“İster Denizli’de ister başka şehirde olsun Hatayspor bu yolda asla yalnız yürümeyecek. Bu konuda hazırlıklara başladık, play-off maçlarına gitmek isteyen taraftarlarımızın isimlerini dernek yetkililerine yazdırabilirler.

Başta Sayın Bakanımız ve tüm milletvekillerimiz olmak üzere Valimizden, Antakya Belediye Başkanımızdan, tüm kurum ve kuruluşlardan ayrıca işadamlarından Hatayspor’a destek bekliyoruz. Önceki yıllarda yönetici olarak Hatayspor’a önemli hizmet veren işadamı Jan Baram’ın bugünlerde de Hatayspor’u yalnız bırakmamasını rica ediyoruz. Hatayspor’a play-off maçlarında başarılar dilerken, gelecek sezon PTT 1.Liginde buluşmak umudunu taşıyoruz.”

Nadir Başkanımıza Yapılanı Kınıyoruz

Protokol listesinden isim silinmesi olayına da değinen dernek yöneticileri; “Hatayspor’a futbolcu ve yönetici olarak uzun yıllar hizmet veren, halen Taraftarlar Derneğinin 2. Başkanı olan Nadir Sahillioğlu’nun Tepecik maçına girişte protokol listesinde isminin silinmesini kınıyoruz. Bu karar Sahillioğlu’na ve Hatayspor Taraftarlar Derneğine yapılmış bir hakarettir ve bu olay ikinci kez tekerrür etmemelidir” şeklinde değerlendirmelerde bulundular.

Reyhanlı’da yaşananlarla ilgili açıklamalarda da bulunan yöneticiler; “Reyhanlı ilçesinde meydana gelen hain patlamada hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz. Bu şerefsizce saldırı, bizim huzurumuzu ve kardeşliğimizi bozamayacak. Hatayspor’un Tayfur Sökmen Stadyumunda oynadığı maçlarda bizleri yalnız bırakmayan ve yanımızda olan tüm Reyhanlılı hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz” dediler.

Formalar, Taraftarlar Derneğine teslim edildi

Öte yandan, Antakya Belediyesi Halk Ekmek işletmecileri tarafından yaptırılan 200 adet Bordo-Beyaz forma, Taraftarlar Derneği yetkililerine verildi. Güzel bir jestte bulunan işletme sahibi Mehmet Emin Şahin adına işletme yetkilileri Ergün Cebiroğlu ve Kazım Çaylı, Hatayspor Taraftarlar Derneği yetkililerine yaptırdıkları formaları teslim ettiler. Hatayspor Taraftarlar Dernek Başkanı Sadullah Ergin ve Başkanvekili Mahmut Çelikel formaları teslim alırken, işletme sahibi Şahin’e ve işletme yetkililerine de teşekkür etti. Taraftarlar Dernek Başkanı Ergin, play-off maçlarına gelen her taraftara bir forma hediye edileceğini belirterek; “İnşallah bu formalar Hatayspor’a uğurlu gelir ve takımımız PTT 1. Ligine yükselir” temennisinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here