Karasayar; “Tüm Belediyeleri Almaya Talibiz!”

0
58

akp divan1Ak Parti İskenderun İlçe Divan Toplantısı Yapıldı

Ak Parti İskenderun İlçe Divan toplantısı, Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar’ın da katılımıyla gerçekleştirildi.

Milletvekili Orhan Karasayar, gerçekleştirilen toplantıda Ak Parti’nin gücünü milletten aldığını belirterek; “Ak Parti hükümetleri ülke genelinde birçok hizmete imza attı. Eğitimden sağlığa, ekonomiden, ulaşıma kadar birçok alanda önemli hizmetleri hayata geçirdi. Bizler, bu ülkeyi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkartmak için daha çok çalışacağız. Bu istikrarın korunması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Geleceğe emin adımlar ile ilerlemek için hepimize büyük görevler düşüyor. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeliyiz. Önümüzde yerel seçimler var. Başta Büyükşehir olmak üzere tüm belediyeleri almaya talibiz” şeklinde konuştu.

akp divan2

Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran ise bölge ve ülke genelinde Ak Partinin hizmetlerinin sayılamayacak kadar çok olduğunu belirterek ülkenin ve bölgenin kalkınması noktasında gece gündüz demeden çalışacaklarını belirtti. Yaran, İskenderun Belediyesini Ak Partili bir belediye yapmak istediklerini belirterek hizmetlerin daha hızlı daha çok gelmesi için var güçleri ile çaba göstereceklerini ifade etti.

Azganlık Belediye Başkanı Halil Demir ise yerel seçimlere hazırlandıklarını belirterek her zaman halkın talep ve isteklerini yerine getirmek için uğraş verdiklerini söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından fikir alışverişinde bulunuldu. Düzenlenen toplantıya Belediye Başkanları ile çok sayıda partili katıldı. Toplantıda ayrıca son şeklini alan ve genel merkezce onaylanan Ak Parti İskenderun İlçe Yöneticileri de kamuoyuna tanıtıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here