Karaağaçspor Grup Finalinde Elendi

0
97

U-16 Türkiye Şampiyonası 1. Grup Eleme Müsabakası

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Mersin ilinde organize edilen (U-16) Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları Toroslar Sentetik sahasında yapılan final karşılaşması ile tamamlandı. Turnuvanın finalinde Hatay temsilcisi Karaağaçspor, Konya temsilcisi Kara Kartallarspor’a 3-1 mağlup oldu.

Mersin bölgesinden Mertcan Bardakçı, Salim Adlı ile Sıtkı Doğuhan Çardak’ın yönettiği karşılaşmada Karaağaçspor 23. dakikada Oktay Zorlu’nun attığı golle 1-0 öne geçti. Müsabakanın bu sonuçla bitmesi beklenirken, maçın bitmesine 4 dakika kala Kara Kartallarspor’lu Fuat Duran’ın golü ile kritik maçta durum 1-1 oldu. Maçın orta hakemi Mertcan Bardakçı, müsabakayı 4 dakika uzatırken, maçın sonuna doğru yediği golün etkisini üzerinden atamayan Karaağaçsporlular uzatma dakikalarında kalesinde 2 gol daha gördü.

Konya Kara Kartallarspor’lu Muhammet Aka ile Tahsin Bayar’ın gollerine engel olamayan Karaağaçspor U-16 takımı sahadan 3-1 yenilgi ile ayrıldı ve turnuvadan grup finallerinde elenmiş oldu.

Karaağaçspor, grup finallerinde oynadığı 3 karşılaşmada 2 galibiyet, 1 de yenilgi yüzü gördü. Konya temsilcisi Kara Kartallar ise 3 karşılaşmada 3 galibiyet alarak bir üst tura çıkmayı başarırken, Karaağaçspor da turnuvaya veda etti.

İlimiz temsilcisi Karaağaçspor, Grup finallerinde yapılan karşılaşmalarda önce Kayseri Ekiletspor’u 4-2 mağlup etmiş, daha sonra Osmaniye Akdenizspor’u 6-1 mağlup ederek finale kalmıştı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here