Kandemir; “Önümüzde Güzel Günler Var”

0
130

Ak Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı İskenderun’da Gerçekleştirildi

Ak Parti Hatay İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Ocak ayı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısı Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in katılımıyla İskenderun’da gerçekleştirildi.

Toplantıya ayrıca, Ak Parti Hatay Milletvekilleri, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İlçe Belediye Başkanları, İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, İlçe Başkanları, MKYK üyeleri, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri konuklar ve çok sayıda partili katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda partililere seslenen Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, tutuklu eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın kitabından sahnelenen tiyatro oyununa ilişkin; “Senin yazacağın tiyatronun merkezinde barış olmaz, kardeşlik olmaz, esenlik olmaz, birlik olmaz, beraberlik olmaz. Sen kandan, savaştan, gözyaşından, sen ‘bu millet ayrılsın’, ‘birbirinden kopsun’, ‘birbirine sahip çıkmasın’dan beslenirsin. Ancak 6-7 Ekim’de yaşadığımız gibi kan olur, gözyaşı olur. Biz gördük o tiyatroyu” dedi.

Libya tezkeresi üzerinden muhalefet partilerini de eleştiren Kandemir; “Milli mücadele veriyoruz diye bas bas bağırırken, Dışişleri Bakanımız tek tek gidip kendilerini bilgilendirirken, gelin bir kerede milletin yanında durun derken, yine ortaklaştılar karşımıza cephe oluşturdular” diye konuştu.

Milletin birliği sayesinde her tür saldırının püskürtüleceğini kaydeden Kandemir; “Bu necip millet birliğini, beraberliğini, izzetini, şerefini, bağımsızlığını muhafaza etti ve liderinin yanında kenetlendi kötü günleri geride bıraktı. Şimdi önümüzde güzel günler var” dedi.

Konuşmaların ardından Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı basına kapalı olarak devam etti.

Düzenlenen toplantı hakkında değerlendirmelerde bulunan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise; “Düzenlenen toplantıda istişare ve değerlendirmelerde bulunduk. Toplantıda alınan kararların hayırlara vesile olmasını diliyorum. Belediye olarak halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda çalışıyoruz. Bizler Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği yol haritasında hemşerilerimize en iyi hizmeti verme gayreti içerisindeyiz. Ak Davanın kıymetli teşkilat mensupları ile her zaman birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Kıymetli hemşerilerimize hizmet noktasında imkânlarımız doğrultusunda çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz” diye konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here