Kahramanmaraş Milletvekili Güvenç, Başkan Seyfi Dingil’i Ziyaret Etti

0
85

Güvenç; “Ak Parti İktidarları Döneminde Önemli Hizmetler Hayata Geçti”

Bir takım inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere ilimize gelen Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i de makamında ziyaret etti.

Kent hakkında Başkan Dingil’den bilgiler alan Güvenç; “Zaman zaman bölge genelinde belediye başkanlarına, teşkilatlara ziyaretlerde bulunarak farklı konularda istişarelerde bulunuyoruz. Gösterdikleri ilgiden dolayı belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Ak Parti iktidarları döneminde ülkemiz ve bölgemizde önemli hizmetler hayata geçti. Ak Parti hizmetin ve milletin partisidir. Bu vesile ile tüm İskenderun halkına selamlarımızı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Sohbet ortamında devam eden ziyarette ziyaretinden ötürü Milletvekili Güvenç’e teşekkürlerini ileten Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise; “İçişleri Komisyon Başkanımız çok sevdiğimiz Celalettin Güvenç abimiz ziyarete geldiler. Kendilerine ben öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum. Belediye olarak göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Sayın vekilimizle sürekli iletişim halindeyiz. Hepimizin amacı bu aziz millete hizmet etmektir” diye konuştu. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here