İyi Parti’den İnşaat Mühendisleri Odasına Ziyaret

0
140

İyi Parti İskenderun İlçe Başkanı Hakan Onfidan ve Yönetim Kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşlarını ziyaretlerine devam ediyor. İyi Parti heyetinin son durağı İskenderun İnşaat Mühendisler Odası (İMO) oldu. İyi Parti yöneticileri, kendilerini tanıtmak ve daha iyi ifade etmek için bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Ziyaret esansında konuşan İMO Başkanı Selahattin Gündüz, gelen ziyaretçilerine hoş geldiniz derken, sohbet Sabahattin Akbay’ın ‘İyi Parti’nin  nasıl bir oluşum olduğu konusunu merak ettiklerini’ söylemesiyle devam etti.

Daha sonra söz alan İyi Parti İskenderun İlçe Başkanı Hakan Onfidan; “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını din, dil, ırk, renk, mezhep ayırımı yapmaksızın kucaklıyoruz. Hikaye ve masal anlatan bir parti değil, üreten, vatandaşlarla ürettiklerini paylaşan bir partiyiz. Muhalefet değil, iktidar olmak için, vatandaşın sesi olmak için, halkımızın özgür hür iradesi olmak için yola çıktık. İthal değil, ihraç eden ve bu toprakları tekrar şaha kaldırmak için yola çıktık. Bu ziyaretlerimizi de sürdürerek kendimizi vatandaşlarımıza daha iyi tanıtmak istiyoruz” dedi. Onfidan, kendilerini kabul ettikleri için Oda yönetimi ve üyelerine de teşekkür etti.

İMO Başkanı Selahattin Gündüz de her şeyin farkında olduklarını, bu seçimin rejim oylaması olduğunu belirterek, İyi Parti yöneticilerine başarılar diledi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here