Başkan Vekili Akıncı Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu

0
271

İskenderun Belediye Başkan Vekili Halit Akıncı, Ak Parti İlçe Başkanı Bestami Bilgili ile birlikte İskenderun Demir çelik Anadolu lisesi okul müdürü Alaattin Kılıç’a ve İskenderun demir çelik meslek lisesi Müdürü Erkan Özel’e ziyaretlerde bulundu.

İlk ziyaretlerini İskenderun Demir çelik Anadolu Lisesi okul müdürü Alaattin Kılıç’a gerçekleştiren Başkan Vekili Akıncı; “Okullarımıza Belediye Başkanız Sayın Seyfi Dingil, belediyenin imkanları ölçüsünde çeşitli desteklerde bulunuyor. Bu okulumuzun da bahçesinde ve çevresinde çeşitli düzenlemeler yapıldı. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı ve temiz bir ortamda eğitim almaları çok önemli” dedi.

Okul Müdürü Kılıç ise gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek eğitime desteklerinden dolayı İskenderun Belediyesine teşekkür etti.

Ardından İskenderun demir çelik meslek lisesi Müdürü Erkan Özel’i ziyaret eden Başkan Vekili Akıncı burada öğrenciler ile bir araya gelerek çocuk gelişimi, güzellik ve saç bakım hizmetleri ile elektrik-elektronik bölümlerinin hazırladıkları sergiyi ziyaret ederek öğrencileri kutladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here