İTSO, Üyelerini Ziyaret Ederek Sorunları Yerinde Dinliyor

0
148

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri ve idarecileri üye ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Üyelerinin talep ve ihtiyaçlarını karşılama noktasında yoğun çaba sarf eden İTSO yönetici ve idarecileri, gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında, İTSO’nun en eski üyelerinden olan, Odaya uzun yıllar hizmet etmiş, Meclis üyeliği ve Meclis Başkan vekilliği görevini başarı ile yerine getirmiş, İskenderun ve bölge ekonomisi için bir çok başarılı projelere imza atan İş insanı Erol Aygen’i fabrikasında ziyaret ettiler.

İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter ve İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez, Arsuz Nardüzü bölgesinde AYGEN Mühendislik olarak faaliyet gösteren İş insanı Erol Aygen’i ziyaret ederek, sorunlarını ve projelerini dinlediler.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İş İnsanı ekonomist Erol Aygen; “İTSO’nun çalışmalarını yakından takip ediyorum. Zaman zaman projelerimizi gerek sosyal medyadan gerek birebir sizleri arayarak belirtiyorum. İskenderun ekonomisine değer katacak bir çok projeyi birlikte  başarı ile hayata geçirdik. Bundan sonra da geçirebiliriz. Her türlü bilgi, birikim ve tecrübelerimle sizlere İskenderun ekonomisine elimden geldiğince destek olmaya devam edeceğim. Sizlerin buraya kadar gelip bizleri ziyaret etmeniz ve sorunlarımızı dinlemeniz bizlere onur vermiştir. Sizleri her zaman yanımızda görmek çok güzel. Aygen Mühendislik olarak yurt içi ve yurt dışı pazarlarında yer alıyoruz. Belirlediğimiz hedefler doğrultusunda gelen talepleri karşılamak için öz veri ile çalışıyoruz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette konuşan İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter ise; “Her fırsatta üyelerimizi ziyaret ederek, sohbet ediyor, sorunlarını ve sıkıntılarını dinliyoruz.  Üyelerimizin talep ve istekleri ile sorunları İTSO olarak en yetkili birimlere iletilmesi ve çözümü noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Sizlerde Odamıza uzun yıllar hizmet verdiniz ve hala engin fikirleriniz ve tecrübelerinizle hizmet vermeye devam ediyorsunuz. Sizlere hizmet etmek ve sorunlarınızın çözümü için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here