Gökhan Hamarat, Kiev’den Ödüllerle Döndü

0
208

Uluslararası Yarışma Konfederasyonu Eurasıa Cup Of Hairdesing Art tarafından, Eurocup Turkey Başkanı seçilen İskenderun tanınmış başarılı bayan kuaförlerinden Gökhan Hamarat, katıldığı, Ukrayna’nın başkenti Kiev’de 17’ncisi düzenlenen CRİSTAL ANGEL Uluslararası Saç Yarışması’ndan ödüllerle döndü.

Ukrayna’nın Kiev kentinde bu yıl 17’ncisi düzenlenen Uluslararası Crystal Angel kuaförlük Yarışmasında EuroCup Turkey Ekibi olarak ülkemizi en iyi şekilde temsil eden Gökhan Hamarat ve ekibi, Dünya 3.lüğü kupaları, Eurocup Turkey başkanlık belgesi ve EuroCup dünya başkan yardımcılığı belgesini alarak büyük ödüllerle vatana döndü.

Yarışma hakkında bilgiler veren Hamarat; “Ukrayna’nın Kiev kentinde bu yıl 17’ncisi düzenlenen Uluslararası Crystal Angel Kuaförlük Yarışmasında EuroCup Turkey Ekibi Olarak En İyi Saç Tasarımı, En İyi Koreografi Bireyselde Dünya 3.lüğü kupaları, Eurocup Turkey başkanlık belgesi ve EuroCup dünya başkan yardımcılığı belgesini alıp ülkemize büyük ödüllerle döndük.

EuroCup Türkiye başkanı olarak bu süreçte büyük emekler sarf eden değerli yönetim kurulum İstanbul’dan Kadir Alkan, Eskişehir’den Tuncay Gitgör, İstanbul’dan Tarık Yalçıntepe, Isparta’dan Osman Balcı’ya ve bizimle beraber Türkiye’nin her yanından giden bay ve bayan kuaförlere sizlerin huzurunda şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here