İTSO Heyeti TOBB’nin Mali Genel Kuruluna Katıldı

0
139

itso-ankara heyeti1Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin 71’inci Mali Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi. Genel kurula Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ve TOBB delegelerinin yanı Sıra İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, İTSO Meclis üyeleri Müfit Tennioğlu, Fuat Keser Bayram, Alpagül Ethem Kartal ve İTSO Genel sekreter yardımcısı Figen Gül Dönmez de katıldı.

Genel kurulda konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, iş dünyasının yeni bir büyüme hikayesi yazmak istediğini bunun için de siyasilerden yeni yapısal reformların elbirliğiyle ve hızla hayata geçirilmesini istediklerini vurguladı.​

itso-ankara heyeti2

Hisarcıklıoğlu; “2015 seçimleri Türkiye’nin yeniden ayağa kalkması için milat olmalı. Haziran’dan sonra önümüzde seçimsiz bir 4 yıl var. Bu fırsatı mutlaka değerlendirmeliyiz. Bu dönem sert tartışmaların geride kaldığı, güçlü reformların dönemi olmalı. Daha özgür ve daha zengin Türkiye için adımlarımızı hızlandırmalıyız” dedi.

Türkiye’nin yeni bir büyüme modeline ihtiyacı olduğunu ifade eden Hisarcıklıoğlu; “Yeniden bir yapısal reform gündemi oluşturarak, yeni bir büyüme hikâyesi yazmalıyız. Firmalarımızın yaşadığı çeşitli sıkıntılara hızlı çözümler üretmeliyiz” diye konuştu.

Genel kurula katılan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, toplantının çok olumlu geçtiğini iş dünyası ile birebir görüşme imkanı bulduklarını ve TOBB tarafından ilgi ile karşılandıklarını vurguladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here