İTSO Heyeti TOBB Genel Kuruluna Katıldı

0
154

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri, TOBB’nin 74. Genel Kuruluna katıldı. Türkiye Odalar Borsalar Birliği’nin (TOBB) 74. Genel Kurulu TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde geniş bir katılımla gerçekleştirildi. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada; “İş dünyası olarak hedeflerimiz büyük. Türkiye sadece bölgesinin değil, dünyanın ekonomik devi olacak” dedi.​

Başarıya ulaştıracak esas gücün birlik ve beraberlikten geçtiğini bildiren TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu; “Bu süreçte 4 ana meseleye odaklandık. İlk olarak Oda ve Borsalarımızın gücünü ve kapasitesini artırdık. Odaklandığımız ikinci konu, özel sektörümüzün yurtdışındaki lobisiydi. Eskiden kapısından dahi giremediğimiz küresel iş örgütlerinin tamamında artık söz sahibi olduk.

Özel sektörümüzün çıkarlarını tüm dünyada savunan bir camia haline geldik. Üçüncü önceliğimiz, ülke meselelerinde inisiyatif almak oldu. Dördüncü olarak, Türkiye’nin zenginleşmesi için fikir ürettik, proje ürettik” dedi.

TOBB’nin 74. Olağan Genel kuruluna, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Okan Belli, TOBB Genel Kurul Delegeleri ve İTSO Meclis üyeleri Bayram Alpagül, Nihat Belli, Zeki Altun, Sezer Kara, Yusuf Akar, Zeki Altun, Bülent Seküçoğlu, Fuat Keser ve İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez de katıldı.

İTSO Heyeti Anıtkabir’i Ziyaret Etti

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri, TOBB’nin 74. Genel Kuruluna katılmak üzere Ankara’ya gittiler. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve İTSO heyeti Ankara’da Anıtkabir’i de ziyaret ettiler.

İTSO heyetinin Anıtkabir Ziyaretinde, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Okan Belli,  TOBB Genel Kurul Delegeleri ve İTSO Meclis üyeleri Bayram Alpagül, Nihat Belli, Zeki Altun, Sezer Kara, Yusuf Akar, Zeki Altun, Bülent Seküçoğlu, Fuat Keser ve İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez de yer aldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here