Çelikkol; “Halkımıza Adliyelerin Güler Yüzünü Göstermek İstiyoruz”

0
273

Başsavcı Ahmet Çelikkol, İGC’yi Ziyaret Etti

İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Çelikkol, halkımıza Adliyelerin güler yüzünü göstermek istediklerini kaydetti.

İGC Başkanı Veysel Cıncık ile yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başsavcı Çelikkol, bazı yeni uygulamaları anlattı. Halkın bilgi alabilmesini sağlayan basınla temas halinde olacak bir Savcı Yardımcısı ile bir personel görevlendirildiğini belirten Çelikkol; “Halkımıza adliyelerin güler yüzünü göstermek istiyoruz. Önümüzdeki süreçte engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın işlerini kolayca yapabilmesi için yardımcı personeller de görevlendireceğiz. Yasalar çerçevesinde hukukun üstünlüğünü sağlayan Adliyelerin korkulması gerekmeyen yerler olduğunu halkımız bilecek” şeklinde ifadelere yer verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İGC Başkanı Veysel Cıncık da, Başsavcı Demirkol’a gazete başvurusu yaptıktan sonra haftalık gazetesini sadece bayramlarda, yılbaşında çıkaran kişilerle ilgili yasaların uygulanmasını talep etti.

Başsavcı Ahmet Çelikkol’a tarihi binayı da gezdiren İGC Başkanı Cıncık, yeni kurulan stüdyo hakkında bilgi verdi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here