İSTE’li Turizmciler Kep Attı!

0
223

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Kep Atma Töreni’nde belgelerini hocaları ile tek tek tokalaşarak alan çiçeği burnunda turizmciler, ailelerinin önünde keplerini havaya fırlatarak hayatlarında yeni bir sayfa açtı.

Mezun ve mezun adayı öğrenciler ile velilerinin sevinç ve heyecanla doldurduğu İSTE Barbaros Hayrettin Konferans Salonu’nda Saygı Duruşu yapılması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan Kep Atma Töreni; il dışında olmasından dolayı törene katılamayan İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli’nin video aracılığı ile tebrik mesajını iletmesi ile devam etti.

Seyahat İşletmeciliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Cemil Süslü ile Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Çağrı Saçlı’nın öğrencilere ve velilere hitaben yapmış olduğu selamlama konuşmalarının ardından kürsüye gelen İSTE Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Alpaslan Ateş; “Öncelikle hepinizi kutlar ve tebrik ederim. Her konuda olduğu gibi turizm sektöründe de teknolojiyi yakından takip edelim ve teknolojinin özünü alana yansıtalım, fark oluşturalım. Bizler her daim yanınızdayız. Yolunuz açık olsun. Ailelerinize teşekkür ediyor ve önlerinde saygıyla eğiliyorum” diyerek konuşmasını bitirdi.

Konuşmalar sonrasında, belge takdimi için akademik kadro sahnede hazır bulundu. Öğrencilere tek tek belgeleri takdim edildi. Ardından, bahçede hazırlanan platformda, öğrenciler keplerini hep birlikte sevinçle havalara attı. Velilerin de heyecanla izlediği kep atma anı müzik, eğlence ve şovlarla adeta bir festival havası estirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here