İsmail Turhan’a Altın Eldiven!

0
94

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Antalya’nın Alanya ilçesinde gerçekleştirilen Plaj Futbolu Türkiye Şampiyonası heyecan dolu final maçı ile sona erdi. 5 Temmuz İskenderunspor’un kalesini koruyan aynı zamanda Plaj Futbolu Milli Takım Kalecisi olan İsmail Turhan, Alanya Belediyespor forması altında Türkiye Şampiyonluğa ulaştı.

Final karşılaşmasında son şampiyon Van Erciş Belediyespor ile karşılaşan Alanya Belediyespor’da, İsmail Turhan yaptığı kurtarışlarla maça adeta damgasını vururken, başarılı kaleci aynı zamanda “Turnuvanın En İyi Kalecisi” ödülüne layık görüldü. Turhan’ın başarısı İskenderun spor kamuoyunda takdirle karşılandı.

İskenderun Meydanspor ve Baram İnşaat Arsuz Belediyespor Çeyrek Finalde Elendi

Türkiye Şampiyonasına katılan temsilcilerimiz İskenderun Meydanspor ve Baram İnşaat Arsuz Belediyespor, turnuvaya çeyrek finalde veda ettiler.

Çeyrek finalde sahaya çıkan İskenderun Meydanspor, şampiyonluğun güçlü adaylarından Seferihisar Belediyespor takımı ile karşılaştı. Sahadan 12-6’lık skorla mağlup ayrılan Meydanspor şampiyonaya çeyrek final turunda veda etti.

Diğer temsilcimiz Baram İnşaat Arsuz Belediyespor ise çeyrek final turunda son şampiyon Van Erciş Belediyespor takımıyla karşılaştı oldukça çekişmeli ve sert geçen maçtan galip ayrılan taraf 9-8’lik skorla Van temsilcisi oldu. Sahaya sakat ve cezalı futbolcuların çokluğu nedeniyle genç bir kadro ile çıkan Baram İnşaat Arsuz Belediyespor’da genç futbolcularının verdiği mücadele görülmeye değerdi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here