Arsuz Karaağaçspor, Lider Dursunluspor’u 2 Golle Geçti

0
136

2019-2020 Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Ligine Hatay’ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. Arsuz Belediyesi Karaağaç Spor Tesislerinde yapılan haftanın önemli karşılaşmasında Arsuz Karaağaçspor, her iki yarıda atılan gollerle Nazik Kuyumculuk Dursunluspor’u 2-0 mağlup etti.

Hatay Bölgesi hakemlerinden Ömer Yüzer, M.Zekat Yılmaz ile Yunus Emre Güllü’nün yönettiği karşılaşmada Arsuz Karaağaçspor’un gollerini Hakan Derin ile Anıl Şamioğlu attı. Müsabakanın uzatma dakikalarında Dursunluspor’dan Fırat Aslan kırmızı kart görürken, alınan bu sonucun ardından Nazik Kuyumculuk Dursunluspor 19 puan ile grupta liderliğini sürdürdü, Arsuz Karaağaçspor ise puanını 15’e yükseltti.

Nişrinspor: 3 Armutluspor: 1

2019-2020 Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Liginin bir diğer mücadelesinde Nişrinspor, Antakya Nazım Koka Sahasında yapılan karşılaşmada, Armutluspor’u 3-1 mağlup etti. Nişrinspor’u galibiyete taşıyan golleri Abdo Elalem (2) ile Murat Cansoy atarken, Armuluspor’un tek golünü Okan kaydetti. Alınan bu sonucun ardından Nişrinspor puanını 17’ye yükseltirken, Armutluspor ise 15 puanda kaldı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here