“İskenderun’un ve Çevresinin İnşası İçin Bu Yola Çıktık”

0
55

mehmet soydan1Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan; “İskenderun’un ve Çevresinin İnşası İçin Bu Yola Çıktık”

Ak Parti’den İskenderun Belediye Başkanlığına Aday Adayı olan Hatay eski Milletvekili Mehmet Soydan, Yörük Çadırında dün basın mensuplarıyla bir araya geldi. Adaylık süreci ve Belediye Başkanı olması halinde hayata geçirmeyi düşündüğü bazı projeler hakkında bilgiler veren Soydan, siyasi görüşünün ise geçmişten bu yana yaptığı gibi ‘toplumsal önderlik yapmak’ olduğunu belirtti.

Adaylık başvurusu ile birlikte yerel seçim sürecine başladığını ifade eden Aday Adayı Soydan; “Geçmişteki bilgim ve tecrübem ile bu yola çıktım. Belediye yönetim anlayışım sadece belediye bütçesi ile hizmet yapmak değil! İktidarın gücünü de buraya getirerek, hizmetler üretmeye geliyorum. Milletvekilliğim dönemimde İskenderun’a kampusu getirtirdim ama buraya bir tane kampus yetmez. Teknik Üniversitesini de kurma hayallerim var. Aşkarbeyli deresini akıtma hayallerim var. Karayolunu halka açıp yeşil alan yapma hayallerim var. İlköğretim ve orta öğretim okullarını kampusa taşıma hayallerim var. İskenderun sahilini Sarıseki’ye kadar büyütme hayallerim var.

mehmet soydan2

Hayalimiz İskenderun’u Zenginleştirmek

Bizim İskenderun için hayallerimiz olduğu için halka hizmet için bu yola çıktık. Hayal ve hedeflerimizi gerçekleştirmek, İskenderun’u zenginleştirmek için yola çıktık. İskenderun’un haklarını korumak ve kollamak için bu yola çıktık. Sadece klasik belediyecilik için değil, İskenderun’un ve çevresinin inşası için bu yola çıktık. Kısaca 2001 yılından bu yana siyasi görüşüm olan toplumsal önderlik yapmak için bu yola çıktım” dedi.

Belediyelerin Ak Partili Olması İçin Çalışacağım

Toplantıda ayrıca açıklamalarının ardından basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Mehmet Soydan, taş ocağı gibi halka zarar veren her türlü sorunlarla mücadele edeceğinin de altını çizerek; “Benim aday olup olmamam önemli değil, ben yine de Hatay’daki belediyelerin Ak Partili olması için çalışacağım! Benimle birlikte 9 aday adayı arkadaşımız da, bir fidanın güller açan dalıyız” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here