“İskenderun’u Ticaret Merkezi Yapacağız”

0
49

igc-karasayarAk Partili Vekil Karasayar Basınla Bir Araya Geldi

Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Ak Parti İskenderun İlçe Yönetimi ile birlikte bayram öncesi İskenderun basınıyla bir araya gelip, basın çalışanlarının bayramını kutladı. Bu bölgede gerçekleştirdikleri yatırımlardan da söz eden Vekil Karasayar, İskenderun’un ticaret, Arsuz’un da turizm merkezi olacağını belirtti.

İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Vekil Karasayar, fırsat buldukça sürekli basınla bir araya geldiğini anımsatarak, “İskenderun’a hizmet anlamında üstlenmiş olduğumuz sorumluluğu yerine getirmek adına sizler ve sivil toplum örgütleri ile sık sık istişare ederek, sorun ve sıkıntıları belirleyip o yönde çalışmalar yaptık, bugüne kadar. Bundan sonra da öyle yapmaya devam edeceğim.

Hedef İskenderun’a daha iyi hizmetler yapmak ve kenti geleceğe daha iyi hazırlamaktır. İskenderun ülkemizden iki adım daha önde ilerliyor. O nedenle şimdiden önlemler alıp, yatırımları ona göre yapılmalıdır. Arsuz’u turizm kenti yaparken, İskenderun’u da ticaret merkezi yapacağız” dedi.

Yapılan görüşmelerin sonunda da Vekil Karasayar ve beraberindeki heyet, basın çalışanlarının Ramazan bayramını kutladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here