İskenderunspor’un Alt Yapıdan Sorumlusu Murat Kurt Oldu

0
242

Uzun yıllar Türk Futboluna hizmet etmesinin ardından genç yaşta futbola veda eden ve ardından da aldığı Teknik Direktörlük diploması ile Teknik Direktörlüğe merhaba diyen Murat Kurt, 5 Temmuz İskenderunspor’un Alt Yapıdan Sorumlu Teknik Direktörlüğüne getirildi.

Göreve gelmesinin ardından açıklamalarda bulunan Murat Kurt; “Beni bu göreve layık gören İskenderun Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı’ya, Başkan Yardımcılarımız Kemal Nadir Ünal ile Ahmet Keskin’e, Destek Hizmetler Müdürümüz Ergün Saydam’a, Kulüp Asbaşkanımız Bünyamin Saraçoğlu’na ve diğer emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Kurt 5 Şampiyonluk Gördü

İskenderunspor, İskenderun Demir Çelikspor, Hatayspor, Sakaryaspor, Vanspor, Darıca Gençlerbirliği, Payasspor ve Kırıkhanspor’da profesyonel olarak futbol oynayan Murat Kurt, futbol yaşantısı boyunca 5 şampiyonluk gördü.

Alt yapı hocaları Murat Bodur ve Süleyman Paltacı ile birlikte BAL temsilcisi 5 Temmuz İskenderunspor’un Karayılan Belediye Spor Tesislerindeki antrenmanını da izleyen Murat Kurt; “Murat Bodur ve Süleyman Paltacı hocalarımız ile birlikte genç futbolcularımızı BAL takımımıza hazırlamak için yoğun çaba harcayacağız. Geçmişte futbolcu fabrikası olarak anılan İskenderunspor’u tekrar hak ettiği yere taşımak, hem İskenderunspor’a hem de Türk futboluna ahlaklı karakterli iyi futbolcular yetişmesini sağlamak olacak. Bunun için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” diye konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here