İskenderunspor’dan Muhteşem Geri Dönüş: 4-2

0
75

Stat: İskenderun 5 Temmuz Stadı

Hakemler: Serdar Akkoçoğlu** Fetdah Yiğit** Batuhan Bıyıklı**

İskenderunspor: Muhammet Can** (Dk. 46 Emre Güler**) Recep** (Dk. 62 Yasin Yener**) İsmail*** Emre Gemici**** Enes Soy **** (Dk. 87 Abdurrahman**) Erdinç*** Ahmet*** Osman*** Ethem** (Dk. 79 Metehan*) M.Emin*** İrfan Başaran ***

Kızılcabölükspor: Ali* Adem* (Dk. 90+1 B.Alpagut) Alpay* (Dk. 81 Mustafa) Furkan Şamil** Can* İdris Fuat ** Yunus Emre* (Dk. 90+1 Halil) Anıl* Vedat* Berke* (Dk. 57 Kaan*) A.Ulaş*

Goller: Dk.46 Enes, Dk. 65 ve 79 Emre Gemici, Dk.90+4 Yasin (İskenderunspor) Dk.43 İdris, Dk. 59 Furkan Şamil (Kızılcabölükspor)

TFF 3.Lig 2. Grup Temsilcimiz İskenderunspor iki kez geriye düştüğü karşılaşmada, mücadeleyi bırakmayarak muhteşem bir galibiyete imza attı. İlk yarı istenilen futbolu sergileyemeyen Turuncu-Mavililer, ikinci yarıda atak futbolu ile rakibine sahayı dar etti. İskenderunspor’a galibiyet getiren golleri Emre Gemici (2), Enes Soy ile Yasin Yener attı. Kızılcabölükspor’un gollerini de İdris ile Furkan Şamil Çetin kaydetti.

İlk yarısı oldukça durgun geçen mücadelede konuk ekip 43. dakikada İdris ile öne geçti. Bu gol ilk yarının skorunu da belirledi. Turuncu-Mavililer ikinci yarıya oldukça hızlı başladı. 46. dakikada Enes durumu eşitledi ancak 59’da bir şok gol daha geldi. Furkan Şamil’in golü ile sarsılan İskenderunspor 65’te Emre Gemici’nin golüyle yeniden beraberliği yakaladı. Bu dakikadan sonra atakları sıklaştıran Ev sahibi 79’da yine Emre’nin golüyle öne geçti. 90+4. dakikada son söz ise Yasin söyledi.

Temsilcimiz İskenderunspor, elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 58’e çıkartırken, Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübünün BAY geçtiği karşılaşmada ikinci sıraya yükseldi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here