İskenderunspor’da Sancılı Günler!

0
103

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor’da, geçtiğimiz hafta olağan dışı gelişmeler yaşandı. Paralarını alamadıklarını iddia eden bazı futbolcular İnegölspor maçı öncesinde adeta kazan kaldırarak antrenmanlara çıkmadı. Temsilcimiz, yaşanan bu olumsuz gelişmelerin ardından çıktığı İnegöl deplasmanından mağlup dönerek camiayı üzüntüye boğdu.

Bu olumsuz gelişmeler elbette ki Kulüp Başkanı Hakan Bolat’ı da oldukça üzdü. Bolat maç sonunda kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bu formanın hakkını vermeyenlere asla taviz vermeyeceklerinin altını çizdi.

Kulübü Çiftlik Zannedenlere Gerekli Cezalar Verilecektir

Kulübü çiftlik zannedenlere gerekli cezaların verileceğine de vurgu yapan Başkan Bolat; “İskenderunspor’un çok şerefli bazı futbolcuları, üç kuruş para için üç gün antrenman yapmazsanız, bizimle dalga geçer gibi terlikle antrenmana çıkıp selfi çekerseniz, sahada yürüyecek ne haliniz kalır ne de kendinize inancınız.

İnegölspor aylardır para almıyor ama onlar çıktı adam gibi oynadılar. Depremden beri çok zor günler geçiren bu kulübü çiftlik zanneden bazı futbolculara gerekli cezalar verilecektir.

Burası İskenderunspor! Hiçbir futbolcu bir futbol kulübümden daha büyük değildir. Gerekirse küme de düşeriz ama o formanın hakkını vermeyenlere taviz vermeyiz.

Bana “Bıraktı Gitti” diyenlere de diyorum ki; Şu an İskenderun’dayım, tesislerdeyim. Terliğimi giydim, sizi selfi çekmeye bekliyorum!.! Tekrar diyorum ki yel kayadan ancak tozunu alır!” şeklinde sitemkâr açıklamalarda bulundu.

İskenderunspor, İnegölspor’a Tek Golle Boyun Eğdi: 1-0

Olumsuzluklar yaşanan haftanın sonunda Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor, İnegöl İlçe Stadında yapılan karşılaşmada rakibi İnegölspor’a 1-0 mağlup oldu. Maçı başlarında golü kelsinde gören İskenderunspor, maç sonuna kadar bulduğu pozisyonlardan gol çıkaramadı ve sahadan mağlup ayrıldı. Ömer Şivka, Hasan Hüseyin Tetik ile Çağrı Yıldırım hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada ev sahibi İnegölspor’un golünü 5. dakikada penaltıdan Nadir Çiftçi attı. Alınan bu sonucun ardından Bursa temsilcisi İnegölspor puanını 40’a çıkartırken, temsilcimiz İskenderunspor ise 49 puanda kaldı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here