İskenderunspor, Yeniden Seri Peşinde!

0
32

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderunspor, geçtiğimiz hafta sonu sahasında ağırladığı Somaspor’u net bir skorla geçip hanesine 3 puanı yazdırırken, gözler artık deplasmanda oynanacak olan Menemen Futbol Kulübü maçına çevrildi. Turuncu-Mavili ekip, Menemen deplasmanından da 3 puanla ayrılmak ve yeni bir galibiyet serisi yakalamak istiyor. Temsilcimiz İskenderunspor, galibiyet halinde Menemen ekibine bir adım daha yaklaşmış olacak.

Play-Off Mücadelesi Veren Rakibimize Konuk Oluyoruz

Play-Off mücadelelerine katılma hedefinde olan takımımız, 13 Nisan Cumartesi günü yine play-off iddiası bulunan Menemen FK ile deplasmanda oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına da ara vermeden başladı. Teknik Direktör Ender Traş nezaretinde yapılan ve yoğun yağışlar altında gerçekleştirilen antrenmanlarda futbolcuların neşeli ve bir o kadar da istekli olmaları gözlendi.

7’ci Sıradan 6’ci Sıraya Yükseldik

Turuncu-Mavili temsilcimiz Soma galibiyetinden sonra puanını 53’e çıkartarak 7. sıradan 6. sıraya yükseldi. Somaspor ise 44 puanla 9. sırada kaldı.

Grupta 74 puanlı Amed Sportif Faaliyetler liderliğini sürdürüyor. 71 puanı bulunan GMG Kastamonuspor ikinci sırada yer alırken, 3. sırada bulunan Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübünün 64 puanı bulunuyor. Zirveyi Anagold 24 Erzincanspor 62 puanla, Menemen Futbol Kulübü de 58 puanla yakından takip ediyor.

İskenderunspor, bu hafta sonu Cumartesi günü kendisi gibi play-off mücadelesi veren Menemen Futbol Kulübü ile Menemen İlçe Stadında saat 15.00’te karşı karşıya gelecek.

Somaspor’u 3-0 Mağlup Etmişti…

Temsilcimiz İskenderunspor, Kırıkhan İlçe Stadında karşılaştığı Somaspor’u 3-0 mağlup ederek puanını 53’e çıkartmıştı. Sabi Selvi, Sinan Ertingü ile Muhammet Oğuzhan Öztaş’ın yönettiği karşılaşmada ev sahibi İskenderunspor’un gollerini 42. dakikada Kerem Kurşun, 50. dakikada Ömer Kuşan ve 66. dakikada da Kutay Yokuşlu atmıştı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here