İskenderunspor, Kızılcabölük’ü Konuk Ediyor

0
35

TFF 3. Lig 2. Gruptaki Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor, hafta içi mesaisinde Çarşamba günü (bugün) İskenderun 5 Temmuz Stadında Kızılcabölükspor’u ağırlayacak. Mücadele saat 14.00’te başlayacak.

Yomraspor karşısında iyi oynadıklarını dile getiren İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Polat, Grup Lideri Bitexen Düzcespor ile puan farkını 6’ya indirdiklerini ve Kızılcabölük maçından da mutlak suretle galip gelmeleri gerektiğini belirtti.

‘Allah’ın izniyle 2. Lig’e çıkacağız’ diyerek taraftarın gönlüne su serpen Başkan Hakan Bolat; “Şanssız bir şekilde çok puan kaybettik. Bu maç itibariyle şansımızın döndüğünü hissediyorum. Ancak hedefimize odaklanmışken taraftar desteği de arkamızda olmalı” şeklinde konuştu.

Tüm taraftarı bugünkü Kızılcabölük maçına davet eden Bolat; “Seyircimize ihtiyacımız var. En azından bir baskı oluşturmamız gerekiyor, çünkü alacağımız her puan bizim için çok önemli. Rakiplerimizin de zor maçları var. Iğdırspor bu hafta BAY olacak! Yani, üstlere çıkmamız için önemli bir maç! Bu yüzden seyircilerimizi maça davet ediyoruz. Evet hafta içi, tabii ki çalışanlar var ama ne kadar fazla gelen olursa bizim için o kadar iyi olur” diye konuştu.

Turuncu-Mavili takımda kritik Kızılcabölük maçı öncesinde sakat veya cezalı futbolcu bulunmuyor. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here