İskenderunspor, İkinci Yarı Hazırlıklarına Başladı

0
43

TFF 3. Lig 2.Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderunspor, 3 Ocak Pazartesi gününden itibaren ikinci yarı hazırlıklarına başladı. Verilen iznin ardından bir araya gelen Turuncu-Mavililer kamp programı dâhilinde çalışmalarını sürdürecek.

Teknik Direktör Jan Olde Riekerink önderliğindeki Turuncu-Mavili takımımız dün de gerçekleştirdiği kuvvet antrenmanıyla çalışmalarını sürdürdü. Salonda çalışan futbolcuların moralleri de neşeleri de bir hayli yerindeydi.

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Kulüp Başkanı Hakan Bolat; “Kamp çalışmalarımızı kendi tesislerimizde sürdüreceğiz. En iyi şekilde hazırlanıp ikinci yarı maçlarına daha hazır halde çıkmak istiyoruz. Gerekli takviyeler için görüşmelerimizi de sürdürüyoruz” dedi.

Yusuf Tokaç’a Destek

Başkan Bolat, Türk futboluna uzun yıllar hizmet eden ve şu anda spor yaşamını Nevşehir Belediyespor’da sürdüren bölgemizin yetiştirdiği Teknik Direktör Yusuf Tokaç’a da tam destek verdi. Takımdan iki ismi Nevşehir ekibine kiraladıklarını kaydeden Bolat; “Memleketimizin yetiştirdiği Yusuf Tokaç’a destek olmak amacıyla futbolcularımız 24 yaşındaki defans elamanı Kadir Bilimlier ile merkez orta saha oyuncumuz 24 yaşındaki Emre Eser’i sezon sonuna kadar 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor’a kiralık olarak gönderdik. Nevşehir Belediyespor’a, Teknik Direktör Yusuf Tokaç’a ve futbolcularımıza başarılar dileriz” diye konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here