İskenderunspor 1967’ye Destek Yemeği Bugün!

0
65

İskenderunspor 1967’ye maddi destek sağlamak amacıyla düzenlenen yemek bugün gerçekleştirilecek. İskenderunspor 1967 Kulübünün Komisyon Başkanı Nuri üysen’in girişimleri sonucunda gerçekleştirilecek dayanışma ve destek yemeğine Adalet Bakanı Sadullah Ergin’de katılacak.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Basın Sözcüsü Müfit tennioğlu, takımız ligde kalması için yönetim olarak ciddi çalışmalar yaptığından bahsederek; “Komisyon Başkanımız Nuri Üysen beyde bu konuda çok ciddi katkı sağlıyor. Geçen hafta yapacağımız ve Valimizin de katılacağı dayanışma gecesi, Adalet Bakanımız Sadullah Ergin’in de katılacağını öğrenmemiz nedeni ile ileri bir tarihe ertelenmişti. Sayın Bakanımız hafta sonu Hatay’da olacağından Cuma günü (bugün) destek yemeğine kendisi de katılacaktır” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Bakanın yemeğe katılması için önemli girişimlerde bulunan ve takıma maddi manevi destek vererek ayakta durmasını sağlayan işadamı Nuri Üysen’de; “Sayın Bakanımızın İskenderunspor 1967’nin destek yemeğine katılması bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Bu konuda İskenderunspor’a her zaman destek vereceğini biliyoruz. Kendisine yemek davetini yaptığımız zaman bu yemeğe katılacağını ve gerekli desteği vereceğini açıklamıştı. Sayın bakanımızın da katılacağı bu yemek sayesinde İskenderunspor 1967’nin tarihi değişecek” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here