Çalışan Gazeteciler Günü Kutlandı

0
55

Basın Çalışanlarının Haklarının Tam Anlamıyla Verildiği ve Basında Sansürün Olmadığı Bir Koşul Temennisiyle…

10 Ocak “Çalışan Gazeteciler Günü”nde Ata’nın manevi huzurunda toplanan basın çalışanları, çelenk sunup, saygı duruşunda bulundular. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC), gün münasebetiyle kutlamaları cemiyet binasında kabul etti. Basın çalışanlarının gününü kutlayan Kaymakam Ali İhsan Su; “Özel günler bizim bir araya gelmemize vesiledir” dedi.

Sabah saatlerinde Anıt Alanında toplanan basın çalışanları, Ata’nın manevi huzuruna çelenk bıraktı ve basın şehitleri anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulundular. Çelenk sunma törenine, İskenderun’da görev yapan birçok gazetecinin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Dönmezer ve Toplum Destekli Polisler de katıldı.

Burada bir konuşma yapan İGC Başkanı Şehmus Aslan, seneye bugünü, basın çalışanlarının haklarının tam anlamıyla verildiği ve sansürün olmadığı bir koşulda kutlama temennisinde bulundu.

Daha sonra İskenderun Gazeteciler Cemiyeti binasına geçen basın çalışanları, tebrikleri de burada kabul etti. Siyasi partilerin yanı sıra kurum müdürleri, dernek yöneticileri de cemiyete bizzat gelerek, basın çalışanlarının gününü kutladı.

Tebrik için gelen İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’da; “Yaz-Kış, soğuk ve sıcak demeden fedakârlık göstererek, kamu görevi yapmaya çalışıyorsunuz. Yapmış olduğunuz görevin kutsal olduğunun bilincindesinizdir. Bu sorumlulukla bu görevinizi sürdüreceğinize de inanıyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here