İskenderunspor 1967’den Futbol Okulu

0
288

iskenderun 1967-3İskenderunspor 1967 Kulübü, geleceğin futbolcularını yetiştirmek ve onlara kaliteli bir eğitim vermek için “Futbol Okulu”nu hayata geçirdi. İskenderunspor 1967 Futbol Okulu’nun açılışı geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi.

Cemnur Halı Sahada gerçekleşen açılış törenine Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay milletvekili adayı İbrahim Gül, İskenderunspor 1967 Kulüp Başkanı Ali Gökhan Olğun, Kulüp yöneticilerinden Eşref Keskin, Sefa Özgür Köz, Teknik Sorumlu Halis Özipek, Yardımcı antrenörler ve Futbol Okulunun Sorumlu Hocası Samet Kökün ile aileler katıldı.

spor-iskspor futbol okulu (5)

Miniklerle bir araya gelen hocalar burada onlara sporun ve futbolun temel bilgilerini verirken daha sonra aileler ve kulüp yöneticileri minik sporcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

İskenderunspor 1967 Kulüp Başkanı Ali Gökhan Oğlun; “Geleceğimiz olan çocuklarımızı iyi ve kaliteli bir futbol okulunda eğitip onları futbol sahalarında görmek istiyoruz. Ülke futbolumuzun gelişmesi için bizlerde elimizden geleni yapmak istiyoruz. Amacımız minik çocuklarımıza da sahip çıkmaktır” dedi.

İskenderunspor 1967 Futbol Okulu’na kayıt yaptıran minik çocuklar daha sonra ise Sorumlu Hoca Samet Kökün gözetiminde çift kale maç gerçekleştirdiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here