İskenderunspor 1967 Salonda Çalıştı!

0
78

Kentin ve yönetiminin tam desteğini alamayan İskenderunspor 1967, son haftalardaki kötü gidişini de sürdürüyor. Futbolcuların paralarını dahi almakta zorlandığı bir ortamda takımı ayakta tutmaya çalışan Teknik Direktör Can Güven, bütün bu olumsuzluklara rağmen futbolcuların moral ve motivasyonlarını yüksek tutmaya çaba gösteriyor.

Kentimizi 3. Lig 2. Grupta temsil eden Turuncu-Mavili ekibimiz İskenderunspor 1967, geçtiğimiz hafta sonu evinde 3-1 yenildiği Menemen Belediyespor maçının ardından puan cetvelinde sondan 4. sıraya yerleşti. Takıma destek ve katkı sunulmaması halinde sezon sonunda kötü günler geçirebilecek olan İskenderunspor 1967’nin güçlü yönetiminin bugüne kadar sessizliğini bozmayarak, takıma sahiplenmemesi tepkilere neden oluyor.

Takıma ayakta tutmakta yer-yer zorlanan Teknik Direktör Can Güven ise, bütün bu olumsuzluklara karşın futbolcuların daha fazla etkilenmemesi için büyük çaba içerisinde hareket etmesi ise spor camiasında takdir topluyor. Takımı ligde tutma çabası taraftarlarca da alkışlanan Güven, futbolcularını bu hafta sonu oynanacak olan Erzincan Refahiyespor, maçı için sıkı bir şekilde hazırlamayı sürdürüyor.

Dünü spor salonunda kondisyon çalışması yaparak geçiren takımın Erzincan deplasmanına nasıl gideceği konusu ise Kulüp Başkanı Sedat Uysal’ı ş,mdiden kara-kara düşündürmeye başladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here