İDÇspor, Yeni Malatyaspor Karşısına Çıkıyor!

0
221

Hafta sonu oynadığı Eyüpspor galibiyetinin ardından, ligde liderin sadece 3 puan gerisinde 5. sıraya yerleşen 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, bugün deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. İDÇspor, Malatya deplasmanından da puan veya puanlarla ayrılmanın hesabını yapıyor.

Ligin iddialı ekiplerinden olan Yeni Malatyaspor ile bugün saat 13.30’da karşılaşacak olan Kırmızı-Lacivertli ekip İskenderun Demir Çelikspor, Malatya’ya gitti ve dün Teknik Direktör Haluk Bulgurlu öncülüğünde maçın oynanacağı Malatya İnönü Stadında hafif bir idman yaptı.

Bu önemli deplasmandan galibiyet ile ayrılmak istediklerini belirten Teknik Direktör Haluk Bulgurlu, zirvede iddialı duruma gelmek için Malatya deplasmanından puan çıkarmak istediklerini de kaydetti. sakatlıklardan dolayı bu maçında zor olacağına işaret eden Bulgurlu; ; “Her maç olduğu gibi bu maçta bizim için zor olacak. Bu zorlu Malatya deplasmanından mutlak puan veya puanlar ile dönmek istiyoruz. Kadroda eksiğimiz çok ama bu konuda futbolcularıma güveniyorum” dedi.

Bugün saat 13.30’da Malatya İnönü Stadından yapılacak karşılaşma öncesinde, İskenderun Demir Çelikspor futbol takımı oyuncularının moral ve motivasyonlarının yerinde olası ise teknik heyeti oldukça sevindiriyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here