İskenderunspor 1967, 5 Futbolcuyla Sözleşme İmzaladı

0
283

iskenderunspor 1967-8Dış Transfer Atağı!

İskenderunspor 1967 Kulübü, Amatör Küme Süper Liginde şampiyonluk planları yaparken, dış transferlerde atağa geçti. Kulüp Başkanı Ali Gökhan Olğun, takımın tüm transferleriyle yakından ilgilenerek başarılı bir sezon geçirmenin hesaplarını yapıyor. Geçtiğimiz sezon takımlarında iyi bir performans sergileyen futbolcularla görüşen Başkan Oğlun, Teknik Sorumlu Halis Özipek’in de raporu doğrultusunda 5 futbolcu ile anlaşma sağladı.

Geçtiğimiz sezon Gözcüler Belediyespor’da forma giyen Samet Kökün, Ali Madak, Onur Kanmaz, İskenderun Belediyespor’dan Osman Deliveli ile sırasıyla İDÇspor, ASAŞspor, Ayvalık Belediyespor, Manisa Belediyespor, Sandıklıspor, Iğdırspor ve Balıkesirspor formalarını da giyen Kaleci Adem Kırdar da İskenderunspor 1967’nin formasını yeni sezonda giymek için imzayı attı.

Yapılan bu transferler sonrasında değerlendirmelerde bulunan İskenderunspor 1967 Kulüp Başkanı Ali Gökhan Oğlun; “Takım olarak çalışmalarımızı sakin ve düzgün yapmaya çalışıyoruz. Bu konuda acelemiz yok. Bizim ihtiyacımız olan futbolcularla görüşüyoruz, hala çalışmalarımız sürüyor. Şartlar uygun olunca onlara da imzalarını attıracağız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here