‘Bundan Sonra da Önemli Başarılara İmza Atacağız’

0
110

tekvando6Milli Antrenörü Mehmet Korhan, Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü Olarak, Çalışmalarını Her Zaman Sürdürdüklerini ve Bunun Ödülünü de Aldıklarını Belirtti…

Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübünün Milli Antrenörü Mehmet Korhan, kulübünün çalışmaları ve milli takımın katılacağı şampiyonalar hakkında açıklamalarda bulundu. Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü olarak, çalışmalarına her zaman devam ettiklerini kaydeden Korhan; “Yarın müsabaka olacakmış gibi hazırlıklarımızı yapıyoruz. Müsabakalarımız sürekli mevcuttur, gerek minikler, gerek yıldızlar, gençler, büyükler, gerekse okullar arası ve Anadolu Ligi gibi. Çoğunu geride bıraktık, elde ettiğimiz çok güzel dereceler de oldu. Bundan sonra da önemli başarılara imza atacağız. Çünkü biz hazırlıklarımızı her zaman sürdürüyoruz” dedi.

Çanakkale ve Trabzon’a Gidiyoruz

Katılacakları şampiyonaların tarihleri hakkında da bilgiler veren Korhan; “Önümüzdeki en yakın faaliyetimiz 29 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında Çanakkale’de yapılacak olan ‘Minikler Türkiye Şampiyonası’dır. Çocuklarımız, yaz tatiline girdiklerinden dolayı bu müsabaka hazırlıklarına daha rahat bir şekilde başladılar. Bunun hemen akabinde ise 12-16 Ağustos’ta Trabzon’da ‘Gençler Türkiye Şampiyonası’ yapılacak. Bu şampiyona için de hazırlığımız devam etmekte. Alnımızın akı ile müsabakalara gideriz, Hatay’ımızı, İskenderun’umuzu başarı ile temsil etme gayreti gösteririz. En güzel dereceleri elde eder öyle geliriz, temennimiz budur” diye konuştu. Korhan, geçtiğimiz günlerde Marmaris’te gerçekleştirilen Yıldızlar Türkiye Şampiyonasına katıldıklarını orada da güzel dereceler elde ettiklerini sözlerine ekledi.

Hedefimiz Avrupa Şampiyonluğu…

Kendisinin Yıldızlar Milli Takım Antrenörlüğü yaptığına da işaret eden Korhan; “Şu an 10 bayan 10 erkek olarak Türkiye’mizin en iyi sporcularını, yani Türkiye Şampiyonu olan sporcuları Ankara’da kampa aldık. Onlar da 2-5 Temmuz tarihlerinde Fransa’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’nın hazırlığını yapıyorlar. Şahsım olarak bir taraftan İskenderun’umuzu bir taraftan ülkemizi temsil edeceğim. Takım olarak tek hedefimiz ülkemizi iyi bir şekilde temsil etmektir, bunun için elimizden ne geliyorsa yapacağız” şeklinde konuştu.

Milli takımda Hatay’dan herhangi bir sporcunun olmadığını ancak Çanakkale’den ya da Erzurum’dan gelen sporcunun da kendisinin sporcusu olduğuna değinene Korhan; “Bu oyuncularımızı belli bir çalışmaya alıyoruz, yaklaşık 20 günlük bir kampın akabinde Avrupa Şampiyonasına gideceğiz. Dünya Şampiyonasında takım olarak 3’cü olduk, bu yıl da gideceğimiz Avrupa Şampiyonasından Avrupa Şampiyonu olarak dönmeyi hedefliyoruz” diyerek milli hedeflerini de dile getirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here