İskenderunlu Sekmen’e İzleyiciden Tam Not!

1
233

İskenderunlu Sekmen, güzel sesi ve besteleriyle İstanbul’da barların vazgeçilmez ismi haline gelmişken, dizilerde de boy göstermeye devam ediyor.

Uzun yıllar Kıbrıs’ta gitarıyla ve buğulu sesiyle sahne alan Sekmen, İstanbul Moda’da açtığı ‘Yeşilçam Cafe’ ile ünlülerin ilgi odağı da oldu. Tam bir sinema ve sanat aşığı olan Sekmen, Yeşilçam ismini verdiği kafesinin duvarlarını, eski Türk filmlerinin afişleri ve Türk sinemasının unutulmaz oyuncularının posterleriyle süslerken, ünlü isimleri de kafede ağırlamaya devam ediyor.

Sekmen’in, küçük ve sıcak kafesinde misafirlerine ikram ettiği İskenderun usulü Türk kahvesi de misafirlerinden tam not alıyor.

Kafesinin yanı sıra geceleri İstanbul barlarında sahne alan Sekmen, güzel sesi ve besteleriyle de gönüllerde taht kurdu. Ayrıca dizilerde de sahne alan Sekmen, hem müzik hem de oyunculuk anlamında kendi kanıtlamış durumda.

 

Kardeş Payı, Ankara’nın Dikmeni, Urfalıyam Ezelden, Hayat Şarkısı, Gecenin Kraliçesi gibi isim yapan dizilerde de rol alan ve başarılı işler çıkartan Sekmen, son olarak “Vatanım Sensin” isimli dizide rol aldı. Son dönemlerde büyük ilgi gören dizinin 15. bölümünde rol alan Sekmen, izleyiciden yine tam not aldı.

Yunan askerlerinin Türk vatandaşlarını evlerinden çıkardığı sahnede elinde Türk bayrağıyla diz çökerek ağıt yakan Sekmen, izleyenleri oldukça duygulandırdı. (Haber: Helga TERBİYELİ)

1 YORUM

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here