“Hemşerilerimizi, Salı Günleri Belediyemize Bekliyoruz”

0
68

Başkan Dingil, Her Salı Halkla Buluşmaya Devam Ediyor

İskenderun Belediyesi, her hafta Salı günleri gerçekleştirdiği halk günlerine devam ediyor. İskenderunluların Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve belediye yetkilileriyle yüz yüze bir araya gelerek sıkıntılarını anlatma fırsatı bulduğu halk günleri, vatandaşlardan da yoğun talep görüyor.

Amaçlarının İskenderunluların sorunlarını, istek ve taleplerini birebir dinlemek, çözüm bulmak, kentin sorunlarına yönelik istişarelerde bulunmak olduğunu ve bu yönde çalışmaları sürdüreceklerini kaydeden Başkan Seyfi Dingil, her Salı halkla buluşmaya devam edeceklerini kaydetti.

Göreve geldikleri ilk günden bugün kadar her zaman halkın içinde olduklarını ifade eden Başkan Dingil; “Bizim için, her gün halk günü ama halkımızla daha rahat iletişim kurmak, onların sıkıntılarına daha fazla zaman ayırmak ve haftanın diğer günlerinde ise projelerimiz üzerinde sağlıklı çalışmalar yapabilmek amacıyla Salı gününü Halk Günü olarak belirledik” şeklinde konuştu.

Kendisi veya belediye yetkilileriyle görüşmek isteyen her vatandaşın randevusuz her Salı kendilerine kolayca ulaşabileceğini vurgulayan Başkan Dingil, İskenderunluların sorunlarını, istek ve taleplerini dinleyip onlara çözüm bulmaya çalıştıklarını kaydetti. Bundan sonrada ‘Halk Günleri’ uygulamasının devam edeceğini belirten Başkan Dingil; “Sıkıntısı olan, bizden isteği olan tüm hemşerilerimizi, Salı Günleri belediyemize bekliyoruz” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here