İskenderun’daki KYK Öğrencilerinden Kan Bağışı

0
205

İskenderun ilçesindeki Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Muhyiddin İbn-i Arabi Yurdunda kalan üniversite öğrencileri ve personeli Kızılay’a kan bağışında bulundu.

İskenderun Gençlik ve Spor Müdürlüğü Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Muhyiddin İbn-i Arabi Yurdu içerisinde gerçekleştirilen kan bağışlama etkinliğine İskenderun Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel, İskenderun Muhyiddin İbn-i Arabi Yurt Müdürü M. Ali Yılmaz, öğrenciler ve yurt personelleri destek verdi.

Yurt Müdürü M. Ali Yılmaz, açıklamada kan bağışıyla ilgili şunları kaydetti: “Toplumda kan bağışı bilincinin ve farkındalığının oluşması, gençler arasında kan vermenin öneminin anlaşılması, düzenli ve gönüllü kan bağışçısı sayısının artırılması amacıyla Türk Kızılay’ına kan bağışında bulunduk.”

İskenderun Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel, bağışta bulunan öğrencilere ve personellere hassasiyetleri için teşekkür ederek; “Türk Kızılay’ına destekte bulunmak ve ihtiyacı olanlara faydalı olabilmek adına hem öğrencilerimizle ve hem de personellerimizle kan bağışına destek oluyoruz. Umuyoruz ki düzenli olarak yaptığımız bu bağışlarla ihtiyacı olan insanlara faydalı oluruz” dedi.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel ve Yurt Müdürü M. Ali Yılmaz’da kan bağışında bulunarak öğrencilere öncülük ederken, öğrenciler ve personeller de kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi gösterdi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here