Hatay’ın ‘Trenli Gelinler’i TÜYAP Fuarında

0
510

Yasemin Mıstıkoğlu, Trenli Gelinler ile İstanbul TÜYAP Kitap Fuarına katılan yazarlar arasında yer aldı. Kasım ayının ilk haftasında İstanbul’da düzenlenen TÜYAP Kitap Fuarı yine binlerce kitapla birçok yayınevini ağırladı. Yazarların da katılım gösterdiği fuarda okurlar kitaplarını imzalatabilme şansı buldu.

Yasemin Mıstıkoğlu da Antakya kültürünü anlatan kitabıyla Hatay’ı temsilen fuara katılım gösterdi. Ceres Yayınevinde yerini alan Mıstıkoğlu okurlarıyla sohbet edip kitabını imzaladı. Doğu Akdeniz Sanayi ve İş Federasyonu (DASİFED) Başkanı Faruk Ekinci de yönetim kuruluna hediye etmek üzere aldığı Trenli Gelinler’i Mıstıkoğlu’na imzalattı.

Hatay’ı temsil etmekten duyduğu mutluluğu ifade eden Yasemin Mıstıkoğlu; “Bu yıl 38’incisi düzenlenen Uluslararası İstanbul Kitap Fuarına Trenli Gelinler kitabım ile katıldım. Yüzlerce insanın katıldığı fuarda Ceres Yayınevi’nden çıkarılan, konusu itibari ile Antakya kültürünü anlatan kitabımla Hatay’ı temsil etmekten çok mutlu oldum. Okuyucularımla buluştuğum fuarda DASİFED Başkanı Faruk Ekinci de beni yalnız bırakmadı. Topluca kitap hediye etme alışkanlığı olan Sayın Ekinci, yönetim kurulu üyeleri için aldığı kitapları benim ile birlikte imzaladı” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here