İskenderun’da TEK!

0
252

tek anadoluTek Hazırlık Anadolu Lisesi yeni ve farklı sistemi ile Aralık ayında eğitim ve öğretime başlıyor. Okul, dershane ve özel ders sisteminin bir arada olduğu “Eğitimde Tek” sloganı ile kapılarını aralayan Tek Hazırlık Anadolu Lisesi, veli ve öğrencilerini karşılamaya hazırlanıyor.

Üçü Bir Arada

“3’ü Bir arada” çıkışı ile velilerin ve öğrencilerin dikkatini çeken Tek Hazırlık Anadolu Lisesi, eğitim ve öğretimde yeni bir soluk yaratmak için kolları sıvadı. İskenderun’da 2 yıldan bu yana Türkiye ve İskenderun birincilerini bünyesinde bulunduran Boğaziçi VİP Dershaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Tunç ve ortakları tarafından kurulan Tek Hazırlık Anadolu Lisesi’nin tek hedefi başarı.

Eğitim sisteminin her geçen gün değiştiğine ve özelleştiğine dikkat çeken Tek Hazırlık Anadolu Lisesi Kurucusu Yılmaz Tunç; “Türkiye Eğitim Koleji olarak start verdiğimiz okullaşma sürecimiz ilk kurumumuz olan Tek Hazırlık Anadolu Lisesi ile başlamıştır. Tek Hazırlık Anadolu Lisesi farklı konsepti ile okul, dershane ve özel dersi birleştiren bir kurumdur. Bu yanı ile velilerin ve öğrencilerin dikkatini çeken lisemiz ön kayıtlarına ara vermeden başlamıştır. 9-10 Kasım tarihlerinde ücretsiz “Hazırlık Bulunuşluk Sınavı” ile İskenderun’da eğitim ve öğretimine devam eden öğrencilerimizle buluştuk. Yoğun bir katılımla geçen sınavımızı başarı ile tamamlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu noktada bizlerden desteklerini esirgemeyen veli ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

8. Sınıf Öğrencilerine Jest!

Tek Hazırlık Anadolu Lisesi ve Boğaziçi VİP Dershaneleri iş birliği ile 8. Sınıf öğrencilerine Milli Eğitim Bakanlığı’nın yeni sistemine uygun olarak sınav uygulaması yapıldığını dile getiren Kurucu Tunç; “8. Sınıf öğrencilerimize yeni sınav sistemine uygun olarak okulumuzda bir hizmet vermek istedik. Yeni sınav sistemine çabuk adapte olmaları için bu tarz sınavların sık-sık yapılmasına ihtiyaç vardır. Bizler öğrencilerimizin 3 oturumda yapılan sınava hazır olabilmeleri için bu sınav ve kamp organizasyonunu gerçekleştirdik. Bu organizasyon ile öğrencilerimiz hem yeni sınav sistemine adapte oluyor, hem de bilgi tekrarı yapıyorlar. İki hafta devam edecek bu kamp programı İskenderun’da ilktir” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here