Hatay Takımları 4’te 4 Peşinde

0
62

spor-programİlimizi profesyonel lige temsil eden takımlarımızdan İskenderun Demir Çelikspor ile Payas Belediyespor 1975 bu haftayı deplasmanda geçirirken, Hatayspor ile Kırıkhanspor’da rakiplerini evlerinde ağırlayacaklar.

Ligde üst sıraları zorlayan Bandırmaspor’un konuğu olacak olan Spor Toto 2. lig Kırmızı Grup temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Ligin alt sıralarından kurtulmak için mutlak galibiyet ile ayrılması gerek bu zorlu karşılaşma için takım olarak hazır olduklarını söyleyen Teknik Direktör Haluk Bulgurlu, hedeflerinin Bandırma deplasmanından puan veya puanlar ile dönmek olduğunu belirtti.

Ligdeki liderliğini kimseye kaptırmayan 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Hatayspor, yarın evinde en yakın takipçisi Yeni Malatyaspor’u konuk edecek. Derbi havası içerisinde geçecek karşılaşma öncesinde taraftarlarına çağrıda bulunan Hatayspor 2. Başkanı ve Basın Danışmanı Sadullah Ergin; “Zorlu lig maratonunda bugüne kadar bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımızı bu önemli karşılaşmada da sahadaki yerlerini alıp, takımlarına sahip çıkmalarını bekliyoruz” dedi.

Spor Toto 3. lig 1. grup temsilcimiz Payas Belediyespor 1975, iki hafta üst üstte aldığı galibiyet serisini yarın konuk olacağı Siirtspor maçında da sürdürmek istiyor. Takımdaki kan değişimi ile iyi futbolunu skora da yansıtmaya başlayan Payas Belediyespor 1975, ligin son sıralarında yer Siirtspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Ligde bekleneni bir türlü veremeyen Kırıkhanspor, yarın evinde 1930 Bafraspor’u konuk ediyor. Her iki takım için de puan büyük önem taşırken, temsilcimiz Kırıkhanspor kendi evinde ve seyircisi karşısında oynama avantajını iyi kullanıp, rakibinin elini boş döndürmek istiyor. Haftanın Programı şöyle:

Bandırmaspor-İskenderun Demir Çelikspor

24 Kasım 2013 Pazar Saat: 13.30

Stat: Bandırma 17 Eylül

Hakemler: İlkay Aydın, Tolga Bakal, Samet Çiçek

Hatayspor-Yeni Malatyaspor

24 Kasım 2013 Pazar Saat: 13.30

Stat: Hatay Atatürk

Hakemler: Yiğit Peşin, Aydın Karsavuran, Hilmi Göktürk İmamoğlu

Siirtspor-Payas Belediyespor 1975

24 Kasım 2013 Pazar Saat: 13.30

Stat: Siirt Atatürk

Hakemler: Mustafa Burak Er, Mehmet Burak Demir, İlker Ayten

Kırıkhanspor-1930 Bafraspor

24 Kasım 2013 Pazar Saat: 13.30

Stat: Kırıkhan İlçe

Hakemler: İbrahim Bülbül, Ejder Yapıcı, Murat Şener

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here