İskenderun’da Farklı Noktalarda İftar Sofraları Kuruldu

0
218

Mübarek Ramazan ayı dolayısı ile İskenderun Belediyesinin ev sahipliğinde farklı noktalarda hayırseverlerin desteği ile iftar sofraları kuruldu. Mahalle sakinlerinin katılım gösterdiği iftar sofralarında bereket, dayanışma ve kardeşlik ruhuyla ilk iftarlar açıldı.

Okunan ezanın ardından aynı sofrayı paylaşan mahalle sakinleri hayırseverler tarafından ikram edilen iftar menüsüyle oruçlarını açtı.

Kurulan iftar sofraları hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, bu yıl farklı olarak iskelede dışında da iftar sofralarının kurulduğunu belirterek; “Sahil iskelede ilk 15 gün Tosyalı Holding, son 15 gün Diler Holding, Denizciler Mahallesinde Baştuğ Metalürji, Fatih Sultan Mehmet Mahallesinde Atakaş Şirketler Grubu, Yunus Emre Mahallesinde 2 nolu taziye evine Atakaş Şirketler Grubu, Eski Hal Pazarı alanında İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası, Sakarya Mahallesinde İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası katkıları ile iftar sofraları kuruldu” dedi.

İftar sofralarına katılan vatandaşlar ise düzenlenen iftar sofları için hayırseverlere ve belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkür ederek; “Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır. Mahalle halkı olarak birlikte oruç açmaktan son derece memnunuz. Birliğimizin, dirliğimizin, kardeşliğimizin, esenliğimizin devamını diliyoruz. Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here