İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü 1’nci Ligde

0
370

spor-su topu3Murat’larına Erdiler!

İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü, Türkiye Sutopu Federasyonu Büyük Bayanlar 2. Ligi’ni namaglûp şampiyon olarak tamamlayıp, Büyük Bayanlar Sutopu 1. Ligine yükseldi.

Türkiye genelinde, 2015-2016 sezonu içerisinde Mart ayında Hatay’da, Mayıs ayında Adana’da ve son olarak da 15-17 Temmuz tarihlerinde Manisa’da yapılan lig mücadelesi müsabakaları gerçekleştirildi. Müsabakalara, İstanbul Yeşilyurt, Kayseri Olimpik, Adana Adanus, Hatay Büyükşehir Belediyespor, Adana Yüzme İhtisas, Bodrum Yarımada takımları katıldı.

Yapılan müsabakaların sonucunda, İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü, Büyük Bayanlar 2. Liginde, 15 maçın 15’ini de kazanarak namaglûp şampiyon oldu ve Türkiye Sutopu Federasyonu Büyük Bayanlar 1. Lig’de şehrimizi temsil etmeye hak kazandı.

spor-su topu4

1.Lig Vizesi Alan Sporcular DTO’yu Ziyaret Etti

Elde edilen bu başarının ardından Deniz Ticaret Odası (DTO) Başkanvekili ve İskenderun Yüzme İhtisas Kulüp Başkanı Kadir Doğan, DTO toplantı salonunda başarılı sporcu ve teknik heyeti ile bir araya geldi. Başkan Doğan, İskenderun Yüzme İhtisas Kulübünün elde ettiği başarılardan dolayı sporcuları ve hocalarını kutladı ve başarılarının devamını istedi.

Ziyarette konuşan Kulüp Baş Antrenörü Murat Kaptanoğlu “2015-2016 sezonu içerisinde Mart ayında Hatay’da, Mayıs ayında Adana’da ve son olarak ta 15-17 Temmuz tarihlerinde Manisa’da yapılan lig mücadelesi müsabakaları sonucunda takımımız, Büyük Bayanlar 2. Liginde, namaglûp şampiyon olmuştur. 2016-2017 sezonunda Türkiye Sutopu Federasyonu Büyük Bayanlar 1. Ligi’nde mücadele edecektir” diye konuştu.

su topu11

Milli Sporcularımızla Gururlanıyoruz!

Milli Takıma birçok sporcu göndermenin gururunu yaşadıklarını da kaydeden Kaptanoğlu; “Takımımız kadrosunda yer alan Ecehan Gökçe Temel, 8-10 Temmuz tarihlerinde Sırbistan’da yapılan Balkan Oyunları’nda Türkiye U-16 Bayanlar Milli Takıma seçilerek bizlere ayrı bir gurur yaşatmıştır. 2010 yılında Elisa Kenar’ın Milli Takıma girmesi ile açtığı yoldan sonra, kulübümüz Milli Takımlara, Meryem Naz Süral, Ayşe Özgün Kılıç, Zeynep Kılıç, Ecehan Gökçe Temel sporcuları kazandırmıştır. Bu yaşadığımız çifte mutluluk ile bu sezonu geride bıraktık. Önümüzdeki sezon mücadele edeceğimiz 1.Lig’de de başarılı sonuçlar alıp daha birçok milli sporcu yetiştireceğimize inanıyor ve bu amaçla çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Bu anlamda Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi ve ailelerimizin desteği ile ayakta duruyoruz. Kulüp Başkanımız Kadir Doğan ve DTO İskenderun şubesi yönetim kuruluna, Antrenörlerimiz Ökkeş Türkmen Çiçek ve Mehmet Aktepe ve emeği geçen diğer tüm Antrenörlerimize, ailelerimiz ve sporcularımıza, Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Cemil Şensöz’e ve İlçe Müdürümüz Sayın Ali Arıkoğlu şahsında tüm havuz ekibine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here