İskenderun Yüzme İhtisas, Gaziantep’ten Şampiyon Döndü

0
112

20-21 Ekim tarihleri arasında Gaziantep’te Şehit Kamil Belediyesi tarafından bu yıl 7’cisi düzenlenen “29 Ekim Yüzme Müsabakalarında” ilimizi temsil eden İskenderun Yüzme İhtisas kulübü, kente şampiyonlukla döndü.

Toplamda 12 kulüpten 337 sporcunun mücadele ettiği müsabakalarda, İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü 9-10 yaş Bayan Takımı şampiyon olurken Gaziantep Sanko Koleji 2’ci, Arti GSK ise 3’cü oldu. 13 yaş ve üzeri bayanlar kategorisinde ise İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü, Şehit Kamil Bahçelievler Yıldız Spor Kulübün ardından 2’ciliği elde etti. Bu kategoride üçüncülüğü ise Şehit Kamil Belediyesi aldı.

Elde edilen başarırlarla ilgili değerlendirmelerde bulunan İskenderun Yüzme İhtisas Baş Antrenörü Murat Kaptanoğlu; “Hatay’ı en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşadığımız bu müsabakada, sporcularımızın yarışlar sonrasında hepsinin kendi en iyi derecelerini yakalamaları bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Gerek Yüzme, gerekse Sutopunda İskenderun’un başarısının herkes tarafından takdirle karşılanması onur verici. İnşaatı devam eden yeni havuzumuzun hizmete girmesi ile başarı grafiğimiz daha da yükselecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here