İskenderun Yıldızspor Play-Off’ta

0
74

Sezon Başında Kurulan Yıldızspor, Kurulduğu Sezonda Büyük Başarılara İmza Attı

2018-2019 Futbol Sezonu Hatay 2. Amatör Küme D Grubunda mücadele eden İskenderun Yıldızsor, ligin bitmesine 3 hafta kala tüm karşılaşmalardan sahadan galibiyetle ayrılarak Play-Off’a çıkmayı garantileyen ilk takım oldu.

Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Kompleksinde yapılan ve Hatay bölgesi hakemlerinden Ahmet Yapıcı, Vurkan Yüksel ile Mehmet Gülle’nin yönettiği karşılaşmada İskenderun Yıldızspor Bekbele Gençlikspor’u 4-1 mağlup etti. İskenderun Yıldızspor’un gollerini Banan Çelik (2), Doğukan Cebrail Ceren ile Levent Fatih Erten atarken, Bekbele Gençlik’in tek golünü de Mustafa Pekgoca kaydetti. Alınan bu sonucun ardından İskenderun Yıldızspor, ligin bitmesine 3 hafta kala, 7 karşılaşmadan da sahadan galibiyetle ayrılarak puanını 21’e yükselterek Play-Off’a çıkmayı garantiledi.

Sezon öncesi İskenderun ve bölgesindeki yetenekli futbolcuları bünyesine katarak kurulan ve kurulduğu sezonda büyük başarılara imza atan İskenderun Yıldızspor’un, Kulüp Başkanı Hasan Şirin, Teknik Direktör Halit Yavuz ve futbolcularını kutluyoruz. (Haber Merkezi)