İskenderun Yıldızspor Kurulduğu Günden Bu Yana Yenilmiyor

0
54

2 yıl içerisinde oynadığı 32 karşılaşmada, 27 galibiyet 5 de beraberlik aldılar

Hatay 1. Amatör Küme (B) Grubunda mücadele eden İskenderun Yıldızspor, kurulduğu günden bu yana hiç yenilgi yüzü görmeden play-off’a çıkmanın mutluluğunu yaşıyor.

Geçen sezon İskenderunlu iş adamı Hasan Şirin tarafından kurulan ve tamamı İskenderun bölgesinin gençlerinde oluşan İskenderun Yıldızspor, kurulduğu ilk sene mücadele ettiği Hatay 2. Amatör Kümede oynadığı 16 karşılaşmada 14 galibiyet 2 de beraberlik almasının ardından 44 puan toplayarak, Hatay 1. Amatör Ligine çıktı. Geçen sezon takımı Halit Yavuz çalıştırıyordu.

Yeni sezonda İskenderun’un genç ve yetenekli Teknik Direktörlerinden Arif Özdemir’in başına geçtiği İskenderun Yıldızspor, 2019-2020 sezonunda da başarılı çıkışını sürdürdü. İskenderun’un Yıldızları, oynadıkları 16 karşılaşmada 13 galibiyet 3 de beraberlik alarak, 42 puan ile Hatay 1. Amatör Küme’de play-off oynamaya hak kazandılar.

Bundan iki sezon önce kurulan ve kurulduğu günden bu yana yenilgi yüzü görmeyen İskenderun Yıldızspor’un futbolcularının tamamı İskenderunlu! (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here