Gençlik Merkezinin Survivor Parkuruna Yoğun İlgi!

0
129

İskenderun Gençliğini eğlenceye sürükleyen en büyük gençlik ağı İskenderun Gençlik Merkezi, yarıyıl tatili öncesi öyle güzel bir eğlenceye imza attı ki hem öğrenciler hem de öğretmenler büyük bir mutluluk yaşadı.

İskenderun Gençlik Merkezi’nin sosyal uyum kapsamındaki Survivor Parkuru projesi, Gençlik Merkezinin spor salonunda gerçekleşti. İki gün boyunca toplamda dokuz okul ağırlayan İskenderun Gençlik Merkezi, Survivor Parkurunda hem yarıştırdı hem eğlendirdi hem de değerler eğitimi konusunda bilgilendirdi.

Yarışırken adil, dürüst ve onurlu bir yarışı öğrencilere aşılamak için çalışan Gençlik Merkezi ve İOM ekibi yarışmalar yapıldıktan sonra karşılıklı olarak takımlara teşekkür ve özür dileklerinde bulundurarak onları daha çok hareket etmeye, sürekli telefon-tablet gibi teknolojik araçlarla oynamak yerine ailelerinin gözetiminde sokaklara ve geleneksel oyunlarla oynamaya davet ettiler.

Konu hakkında açıklamada bulunan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin; “Survivor Parkurumuz yıllardır kurduğumuz bir parkur olmakla birlikte artık yepyeni malzemelerimizle çok daha eğlenceli ve güvenli bir oyun alanına dönüştü. Bu güzel imkânlardan olabildiğince çok çocuk faydalansın diye iki gün boyunca parkuru spor salonumuza kurduk ve öğrencilerimiz bir hayli memnun kaldı.

Onlara hem eğlenceli bir yarışma ortamının tadını almalarını hem de oyunu kurallarına göre adil bir şekilde oynamaları için doğru çalışmalar yaptığımızı düşünüyorum, umarım bu çalışmalarımız yerini bulur ve çocuklarımız Merkezimizde öğrendiklerini hayatlarında da uygulayabilirler. Gençlik Merkezi ekibime ve öğretmenlerimize teşekkür ederim” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here